Toteutamme kouluajot ja muut kuljetukset turvallisesti ja sovitussa aikataulussa Kouvolan seudulla

Jo 15 vuotta palvellut perheyrityksemme Sepän Liikenne Oy tarjoaa muun muassa kouluajot Kouvolan seudulla. Tällä sivulla voit tutustua palvleuihimme ja laatulupaukseemme.

Luotettavat liikennepalvelut

Tarjoamme seuraavanlaisia liikennepalveluita:

  • koululaiskuljetukset

  • tilausliikenne

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Meidät tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Palvelutarjonta ja tiedotus

Palvelutarjontamme löytyy kotisivuiltamme ja linjaliikenteen aikataulut taas Matkahuollon sivuilta. Myös autoissamme on tarjolla paikallisliikenteen aikatauluja.

 

Poikkeavista tilanteista pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti muun muassa seuraavin tavoin:

  • koululaiskuljetuksissa ilmoitamme kouluille ja oppilaiden vanhemmille puhelimitse mahdollisuuksien mukaan
  • kertomalla matkustajille etukäteen tulevista poikkeamista
  • internet-sivuillamme.

Hinnoittelu ja maksuvälineet

Sepän Liikenteen linjaliikenteen vuoroilla käyvät maksuvälineenä käteisen lisäksi kaikki matkahuollon myymät liput.

 

Hinnoittelussa noudatamme Matkahuollon hinnoittelua.

 

Tilausliikenteen hinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

Linjaliikenteen vuorojen aikataulut

Linjaliikenteen vuorojemme aikataulut löytyvät Kouvolan kaupungin paikallisliikenteen käsiaikatauluista sekä Matkahuollon sivuilta. Matkahuollon lipputuotteet kelpaavat autoissamme.

Linja-autojemme varustus

Linja-automme ovat nykyaikaisia; vanhin automme tällä hetkellä on vuosimallia 2016. Ajoneuvomme on suunniteltu ensisijaisesti tilausliikenteeseen. Kaikki automme on luonnollisesti varustettu turvavöillä ja ilmastoinnilla. Matkustajien turvallista liikkumista helpottamaan on autoihimme lisätty erilaisia tukikahvoja.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyyskysely on tehty Iitin koululaisten vanhemmille vuonna 2009. Asiakaspalautetta saamme monesta eri suunnasta, muun muassa:

  • koululaisten vanhemmilta
  • matkustajilta
  • internet-sivujemme kautta.

Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot käsittelemme tapauskohtaisesti mahdollisimman nopeasti. Mahdollinen hinnan palautus, sopimuksen purku tai vahingonkorvaus käsitellään tapauskohtaisesti siten, että kaikkien osapuolten näkemys tulee huomioitua.

Liikuntarajoitteisten apuvälineiden kuljetus

Sepän Liikenteen linja-autot on suunniteltu pääsääntöisesti tilausliikenteeseen. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten apuvälineiden kuljetus onnistuu, mutta tämänhetkiset linja-automme eivät ole varustukseltaan esteettömiä. Invataksimme on varustettu invanostimella.