Uutiset

17.12.2015

Uutta kalustoa tilausliikenteeseen.

Scania on poistunut vahvuudestamme, ja tilalle on hankittu uusi Mercedes Benz Tourismo linja-auto. Uusi automme on 50 - paikkainen moderni linja-auto. Uudistuksen myötä palvelemme tilausajo asiakkaitamme EURO 6 päästöluokan ajoneuvoilla.

24.7.2015

Sepän Liikenteen auto onnettomuudessa.

Perjantaina 24.7.2015 n. Klo 15:30 sattui Iitissä liikenneonnettomuus, jossa automme oli osallisena. Osallisina onnettomuuteen olivat linja-auto ja traktori. Onnettomuushetkellä linja-autossa oli kuljettajan lisäksi 9 matkustajaa kyydissä. Onnettomuudesta selvittiin onneksi ilman henkilövahinkoja. Linja-auton matkustajille on järjestetty korvaava kuljetus.

21.04.2015

Kotisivujen ilmettä uudistettu.

Kotisivuillemme lisätty kuvia autoistamme. Uusin 16 - paikkainen LUXUS auto on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkaiden keskuudessa.

28.03.2015

Kuvia uudesta autosta lisätty kalusto sivulle.

Uudesta 16-paikkaisesta LUXUS autosta on lisätty pari kamerakännykkä otosta, joista selvinnee minkälaisesta tuotteesta on kysymys. 

19.03.2015

Uusi auto messuilla.

Sepän Liikenteen uusi auto on näyttävästi esillä Tampereen linja-auto näyttelyssä. Uusi automme on kääntänyt katseita alan ammattilaisten keskuudessa. Kuudellatoista matkustajapaikalla varustettu auto on ensimmäinen laautuaan kymenlaaksossa. Matkustajien viihtyvyyteen ja tiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Auton design on myös mielestämme erittäin onnistunut. Kuvia lisätään välittömästi, kun päästään kotiin.

02.01.2015

Biokaasutaksi aloittaa Kouvolassa.

Taksiliikenteen kalusto on vaihtunut. Uusi taksimme B-sarjan kaasukäyttöinen Mercedes Benz. Meille tarjoutui mahdollisuus testata ekologista biokaasua. Kouvola soveltuu mainiosti kaasuautolle, sillä tankkausasema verkosto on laaja kouvolan ympäristössä. Uudessa taksissamme on tilaa neljälle matkustajalle. Invataksi on poistunut vahvuudestamme.

30.12.2014

Synttäri tunnelmissa.

Hetki sitten aloitimme henkilökuljetuspalvelun, ja nyt siitä on kulunut kymmenen vuotta. Aika on mennyt kuin iltamissa. Ainoa mistä ajan kulumisen huomaa on että lapset vanhenee. Kulunut kymmenen vuotta on ollut antoisaa aikaa. Ensimmäisen kympin aikana olemme saaneet paikkamme kilpailluilla markkinoilla.  

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, ja tuomme kevään aikana uutta modernia kalustoa tilausliikenteeseen.

Kiitokset asiakkaille kuluneista vuosista.  

Hyvää ja turvallista Uutta vuotta.

-Jani- 

04.04.2014

Scania Omniexpres kotiutunut Kouvolaan

Scania Omniexpres on saapunut Kouvolaan, ja autoon tutustuminen / opettelu aloitettu. Auton kalenterissa on vielä tilaa jopa Toukokuussa

28.03.2014 Suunta kohti suurempaa.

Uutta kalustoa on hankittu tilausliikenteeseen. 30 - paikkainen MB Tourino on väistynyt ja tilalle tulee 55 - paikkainen suurilla tavaratiloilla varustettu JÄRKÄLE. Auto pitää sisällään kaikki mahdolliset nykyaikaiselta linja-autolta vaadittavat varusteet. Lisätietoa lähipäivinä... 

 

25.03.2014 Vahvistusta pienille ryhmille.

Kalustoperheeseemme on liittynyt "musta lammas". MB Srinter on varustukseltaan edustusluokan pieni linja-auto, joka soveltuu alle 10 hengen ryhmille. Autossa on tavatila jossa matkatavarat kulkevat mukavasti.  

15.12.2013 Uusi taksi ajoon.

Invataksimme on uusittu ja nyt merkkinä on VW Crafter. Auton päästöluokka EURO 5. Ajoneuvossa on kaksi pilarinen invanostin.

18.1.2013 Kalustoa päivitetty.

Sepän Liikenne on hankkinut koululaiskuljetuksiin 19-paikkaisen VW Crafter linja-auton. Volkswagen on päästöluokaltaan Euro 4. Auto korvaa koululaisajoissa 24-paikkaisen Ivecon, joka on poistunut vahvuudestamme.

25.7.2012 Uutta kalustoa linjaliikenteeseen.

Sepän Liikenne on hankkinut uuden 22-paikkaisen linja-auton. Auto tulee sijoittumaan koululaisten kuljettamiseen Pohjois Kymenlaaksossa, ja sen lisäksi sillä tullaan ajamaan päivittäin Mäntyharjuun. Auto on merkitään Mercedes Benz, ja päästöluokaltaan se on Euro 5. 

22.7.2012 Linja-auton kuljettaja valittu

Kiitämme hakijoita kiinnostuksesta.

18.5.2012 Taksi aloittanut liikenteen.

Invataksimme on aloittanut liikenteen Kouvolassa.

24.04.2012 Taksinkuljettaja valittu.

Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta työtehtäväämme kohtaan. Kokoaikainen taksinkuljettaja on valittu. Kaikille hakijoille on ilmotettu tuloksesta. Haemme edelleen osa-aikaista taksinkuljettajaa joukkoomme. Mikäli olet lisäansioiden tarpeessa, niin ota yhteys.

05.04.2012 Taksiliikenne jatkuu Kouvolassa.

Kaakkois suomen ELY keskus on myöntänyt Sepän Liikenteelle taksiluvan Kouvolaan. Taksiluvan myöntämisen perusteena olivat mm. pitkä kokemus alalta. Tilataksi sopii mainiosti kokoonpanoomme, ja se täydentää isompien autojemme toimintaa. Tällä hetkellä kartoitamme kaluston tyyppiä ja haemme yhtä kokoaikaista ja yhtä osa-aikaista työntekijää liittymään ryhmäämme. Katso lisää "meille töihin" osiosta.

30.03.2012  Laatulupaus

Laatulupaus on viimeinkin lisätty kotisuillemme. Laatulupausta yritämme jatkossa käyttää meidän "sertifikaattina".

22.12.2011 Taksiliikenne loppuu

Sepän Liikenne on lopettanut taksitoiminnan Iitissä. Päätös oli vaikea sillä kaikki liikennetoimintamme alkoi juuri Kausalasta  vuonna 2004. Kiitämme asiakkaitamme kuluneista vuosista ja toivotamme samalla Hyvää Joulua ja turvallista uutta vuotta.

30.10.2011 Kotisivuille lisätty kuvia.

Sivujen ulkoasua on muutettu ja kuvia lisätty. Yhteispotreteissa ei valitettavasti ollut uusinta 19 hengen Sprinter bussia. Teippari on saanut kaikki autot samaan kuosiin, joten näillä väreillä mennään...

19.8.2011 Turistibussi 30 matkustajalle.

Sepän Liikenne on hankkinut MB TOURINO turistibussin. Autossa on reilut tilat 30 - matkustajalle, ja sen varusteina ovat mm. WC, jääkaappi, kahvinkeitin, DVD ja tietenkin ilmastointi. Lisätietoa uutukaisesta lähiaikoina.

15.7.2011 Suurempaa kalustoa.

Olemme hankkineet 24 - paikkaisen Iveco bussin, joten pystymme palvelemaan nyt myös hiukan suurempia ryhmiä. Auto on luonnollisesti varustettu ilmastoinnilla.

1.11.2010 Kalustomme uudistuu.

Esittelekuvissamme näkyvä harmaa bussi on poistunut vahvuudestamme, ja se on korvattu uudella 19-paikkaisella turistibussilla. Uusin tulokkaamme on muuten samanlainen kuin virkaveljensä, mutta sisustan väri on vähän muuttunut ja päästönormeiltaan auto on euro 5.

Panostamme nykyaikaiseen pienipäästöiseen kalustoon.

8.4.2010 Sepän Liikenne aloittaa valmismatkatuotannon.

Olemme aloittamassa valmiiden pakettimatkojen tuotannon. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin, sillä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme valmiiksi rakennettuja matkoja. Luotettavan kumppaniverkostomme kautta pystymme tarjoamaan matkailuelämyksiä kilpailukykyiseen hintaan.

 

21.12.2009 Alkolukot asennettu Sepän Liikenteen autoihin.

Luotettavat Dräger alkolukot on asennettu autoihimme. Testasimme Dräger alkolukon toimintaa taksissamme lähes vuoden ajan, ja koska laite on osoittautunut toimivaksi niin hankimme samanlaiset alkolukot myös busseihimme.

 

30.10.2009 Uutta kalustoa asiakkaitamme palvelemaan.

Sepän Liikenne on hankkinut uuden 19 - paikkaisen turistivarusteisen pikkubussin. Uusin bussi on hankittu samalta luotettavalta korivalmistajalta, joka toimitti myös 2008 hankitun vastaavanlaisen linja-auton. Kahdella nykyaikaisella pikkubussilla pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme. 

 

5.3.2009 Sepän Liikenne on päättänyt varustaa kaikki ajoneuvonsa alkolukoilla.

Jatkuvat huonot uutiset joukkoliikenteen ja taksiliikenteen kuljettajien ajokunnosta ovat saaneet meidät tekemään arvokkaan päätöksen. Kaikki ajoneuvomme varustetaan alkolukolla vielä tämän vuoden aikana. Alkolukko on tekninen lisävaruste, joka varmistaa kuljettajan ajokunnon ennen ajoon lähtöä. Päätöksellämme haluamme olla edelläkävijöitä alalla.

  Jani Seppä

 

24.7.2012 Linja-auton kuljettaja valittu